ARRANGEMENT I NAV VESTFOLD

Lørdag 1. juni 2019 inviterer vi i Tunsberg Akevittselskab til markering av vårt 10 års jubileum på Verdens Ende Spiseriet.


Dette blir en fantastisk mulighet til å oppleve dette stedet ytterst i havgapet som siden 2013 har vært en del av Færder Nasjonalpark. Vi har invitert nasjonalparkforvalter Bjørn Strandli til å gi oss en innføring i arbeidet med forvaltningen av nasjonalparken.

Arrangementsstart med aperitiff kl.18:00. Vi vil få servert den velkjente fiskesuppen med brød samt 2 akevitter og 1 Verdens Ende øl.

Til dessert blir det vaniljeis med varme bringebær og kaffe. Det vil bli anledning til å kjøpe ekstra drikke i baren.

Til å underholde oss har vi invitert trubadur og akevitt-elsker Louis Jacoby og vi får også besøk av President i Norske Akevitters Venner, Atle Minothi.

Dette er en del av Triangelsamarbeidet og en glede å invitere Avd. Vestfold og Avd. Lågendalen.


Pris for denne opplevelsen er satt til kr 750,- pr pers
Påmelding ved innbetaling til konto 2540.01.86475 innen 25.aprilTriangelmøtet 1. juni

"Tunsberg akevittselskab fyller 10 år i år. Det er plantlagt jubileumsfest på Verdens Ende lørdag den 1. juni.

Medlemmer i Region Vestfold og Lågendalen vil bli invitert sammen med andre innbudne gjester blant andre presidenten i Norske Akevitters Venner. Det blir et variert program den kvelden.


Akevittens dag 13 april

For å hedre akevittens opphavsmann, Eske Bille, feires akevittens dag over hele landet den 13. april. Med urter fra sin kones urtehage, fremstilte han en drikk som kaltes "aqua vitae" - livets vann.

Medlemsmøte høst 2019

Til dere som hadde gledet dere på til medlemsmøte med smaking av Rakefisk så fortvil ikke.

Vi jobber med å finne en ny dag i sammen med Larvik Microbryggeri

Lutefisk aften 18 oktober 2019

Vi holder på tradisjonen og inviterer til Lutefisk aften på Bøkekroa.                                                    Som alltid serverer vi er 3 retters meny:  

  • Bøkekroa 's Rakfisk                                                  Lutefisk med alt det tilbehøretønsker                  Kaffe og dessert

Ønsker du å støtte

arrangement som støtter Norsk mat- og drikkekultur.                                                                  Ta kontakt så legger vi det inn i vår kalender