Månedens Akevitt

Sammen med Norske Akevittes Venner vil vi legge ut en ny  Akevitt en gang i måneden.

Gilde Jubel Akevitt

Akevitt under merkenavnet Gilde (se her hva ordet gilde betyr) ble først introdusert av Vinmonopolet i 1953. Dette året ble Gilde Non Plus Ultra lansert som det aller ypperste innenfor kategorien. Helt siden den gang har en under «gildeparaplyen» eksperimentert med ulike smaker og ulike brukssituasjoner og har på den måten vært en viktig bidragsyter i utviklingen av akevittkategorien i Norge.

Nykommeren Gilde Jubel Akevitt representerer stolte norske akevitt-tradisjoner kombinert med moderne smaker. Inspirert av de originale reseptene til Gilde Non Plus Ultra (1953) og Gilde Taffel (1957) bærer den med seg de viktige prinsippene om kryddersammensetning, håndverk og fatmodning som kjennetegner ekte, norsk akevitt.


Trykk på linken under for hele artiklen

Slik lages norsk akevitt Trykk på linken under for hele artiklen