ÆREDSMEDLEM I NAV VESTFOLD

Fredag 16. oktober 2020 er en dato vi med glede kommer til og huske i Norske Akevitters Venner region. Vestfold. Vi har fått foreningens første æresmedlem, vår President Rolf Kruge Huseby


President Elisabeth Gjestland var til stede og overrakte æredesbevis og blomster til Rolf Kruge Huseby

Her er styrets uttalelse:

Det finnes et knippe mennesker man kan være helt trygg på er tilstede på alle arrangementer der akevitt serveres. Det er de som ikke bare lever for akevitten, men som også drømmer om den om natten, og bruker enhver ledig stund til å snakke om den. Takket være innsatsen til personer som dette, har mang en nordmann, ung som gammel, blitt introdusert for akevittens spennende verden.

Som en potetbonde fra Tjølling,

Det hele startet med Potet i Vestfold, og som styrerepresentant i Hoff Norske potetindustrier ble interessen for Norsk Akevitt etablert (sikkert lenge før). Arbeidet for å promotere Norsk akevitt har i alle år vært en av kjepphestene til kandidaten.

I år 2000 meldte han seg inn i Norske akevitters venner og i 2003 var han drivkraften bak å etablere Norske Akevitter venner avd. Vestfold Telemark. Han har siden den gang sittet som President, og vil forhåpentligvis gjøre det i mange år fremover.

Hans kontaktflate innen miljøet har foreningen nytt godt av mer enn en gang. Hans evne til å engasjere seg og arbeide for Norsk akevitt er enorm, og det er ikke mange sammenkomster han har gått glipp av i alle disse år.

Det er med stor glede at vi herved utnevner Rolf Kruge Huseby til Æresmedlem i Norske akevitters venner avd. Vestfold.